Čo sa deje so Subway Cubicon

Subway je preč z bratislavského nákupného centra Cubicon, ako ste nam viacerí oznámili. Čo sa deje? Skrachoval, odobrali prevádzkovateľovi licenciu alebo sa sťahuje? “Celé obchodné centrum sa ide meniť a viacerí sa sťahujú,” povedala pre Reťazce.sk zástupkyňa Subway pre Slovensko Andrea Egyedyová. “Zatiaľ nebudem konkrétnejšia a dúfam, že všetko pôjde podľa plánov. Cubicon naozaj nikdy nemal problém s rentabilitou,” tvrdí.

Subway Cubicon Bratislava po otvorení

Takže niečo sa deje s poloprázdnym nákupným centrom Cubicon, zastrčenom v Mlynskej Doline  a zdá sa, že prevádzkovateľ tunajšieho Subway (prvého v Bratislave) sa objaví niekde inde. Viete viac? Dajte nám všetkým vedieť.

9 myšlienok na “Čo sa deje so Subway Cubicon

  1. Ja by som bol ale rad, keby boli konkretnejsi. Ved este minuly tyzden som tam bol viackrat a nic nevyzeralo, ako keby mali zmiznut. Kam budem ja nestastny chodit na bagety a salaty? Gastro-wasteland Mlynska dolina… :(

    Páči sa mi

  2. mimochodom, skrachovala aj pizzeria oproti. Údajne majiteľ to zabalil, že mu to nevynáša… ale nebral ani gastráče, ani platobné karty, tak nech sa nečuduje, že tam ľudia nechodili.

    Páči sa mi

      1. Tak naco pises nieco co je len nejaka tvoja domienka, vymysel, nezmysel? Potreboval si byt zaujimavy? Prihlas sa v novom case alebo podobnom denniku kde tvoj talent ocenia..

        Páči sa mi

Pridaj komentár