“Malá” zmrzlina za 90 centov

Toto je jeden kopček zmrzliny. Stál 90 centov, príchuť je mango a bola úžasná. Ale na tom nezáleží. Tento jeden kopček predavačka naberala na 3 krát. Je to najmenšia možná porcia. Najprv som si myslel, že ma zle pochopila – trikrát vrchovato plná naberačka. Nie. Rozumeli sme sa dobre. Jedna malá.

A nebolo to na Slovensku.

“Malá” je v centre Bratislavy tretinou z tejto porcie a stojí 70 centov. Ak si vypýtate malú porciu niekde v Trebaticiach, stojí síce len 30 centov, ale predavačka vám s najväčšou pravdepodobnosťou oškrabe o vaničku každý gram navyše. A vy sa cítite okradnutí.

Sú naši podnikatelia hlúpejší, alebo majú až také zlé podmienky? Je vôbec na Slovensku dobrá zmrzlináreň? Je priestor na dobrý zmrzlinový koncept, alebo to u nás navždy bude len o tom, že niekto na pol roka rozbehne chladiacu vitrínu a snaží sa z ľudí s čo najhoršou zmrzlinou a malými porciami vytiahnuť čo najviac peňazí?

Mali ste v niektorej zmrzlinárni na Slovensku pocit, že:

  1. podnikateľ má originálny nápad, ako predávať zmrzlinu
  2. boli ste pozitívne prekvapení kvalitou

?

19 myšlienok na ““Malá” zmrzlina za 90 centov

    1. afaik tento rok zmenila majitela a kvalita isla dole (zatial som to tento rok skusal len raz. mozno sa medzitym zlepsili, ale uz tam nemam chut ist)

      Páči sa mi

    1. Kde tam ste? Budeme mať možnosť ísť cez Trebatice najbližší víkend. Ak nie ste obyčajné okno s práškovou zmrzlinou v malých porciách a máte aspoň štipku kreativity pri predaji, ospravedlníme sa vám v samostatnom poste a urobíme tak (v rámci možností) reklamu :)

      Páči sa mi

  1. Mali by ste prist do KE na nase sidlisko. Uz par rokov tu funguje zmrzlinaren 1 kopcek za 0,30€, ale tie kopceky su take obrovske ze az. A nie len do vysky ako na fotke, ale aj do sirky a vzdy tak staci len dvojita za 0,60€. Chutovo je lahodna a prekonava aj donedavna modlu v KE zmrzlinu z Aidy.

    Páči sa mi

  2. A: ani nie, no vo Vrakuni (na Estónskej ulici) predáva zmrzlinu pán z Jordánska a naberá dosť, neutiera naberačku, je to fakt veľkú kopček.
    v tejto zmrzlinárni je zmrzlina smotanovejšia a veľmi sýta by sa dalo povedať.
    Druhá zmrzlina je na Poľnohospádáreskej ulici, a už má aj recenziu: http://www.mojeslovensko.sk/najlepsia-zmrzlina-v-bratislave-je-vo-vrakuni

    tam je asi najlepšia zmrzlina akú som kedy jedol :)

    Páči sa mi

  3. Robite si srandu, ze nepoznate Cafe cafe v Eurovei? To miesto, kde za tepleho pocasia stoji a na zmrzlinu caka obrovsky rad ludi? Tam kazda zmrzlina chuti ako ma. Kopceky su podobne velke ako na obrazku, vlasky orech chuti ako orech, cokoladova ako z cokolady, nie zmrzlinove granko, v jahodovej su zrniecka a duzina z jahod, v cucoriedkovej vidno, ze boli cucoriedky … v kazdej zo zmrzlin su kusky toho, podla coho sa vola…

    Páči sa mi

  4. Zmrzlina z cafecafe cremeria milano je najlepsia ja ju milujem!!! Pridte na Pribinovu ulicu je to v eurovei… A fakt vam bude chutit je tam strasne velky viber chodte tam .

    Páči sa mi

Pridaj komentár