Naglreiter a Burger King sa chystajú do centra Bratislavy

Máme skvelú správu. Vynikajúce bratislavské rožky, koláče či obložené pečivá rakúskeho pekárensko-reštauračného  reťazca Naglreiter si budeme môcť už onedlho vychutnať aj v centre hlavného mesta. Spoločnosť v súčasnosti zháňa zamestnancov do chystanej pobočky na Obchodnej ulici v Bratislave.

Po prevádzkach na Autobusovej stanici Mlynské nivy a v neďalekom City Business Center to bude tretí prírastok reťazca na Slovensku. V roku 2007 mal Naglreiter odvážne expanzívne ambície, v hlavnom meste chcel mať až desať prevádzok, prvé krôčiky k tomu cieľu však začína robiť až teraz. Celkom dobrá náplasť na ranu po zatvorení KFC, čo poviete?

Expanzívne chute má aj Burger King. Po premiére v Eurovei má zrejme namierené do priestorov vynoveného obchodného domu My Bratislava na Kamennom námestí.  “Uvažujeme o tom. Sme v rokovaniach,” povedal pre Mediálne.sk šéf obchodného domu Juraj Pajer. Nevieme si síce momentálne predstaviť, kde by v naplnených kapacitách predajne mohol byť, radi sa však necháme prekvapiť. My by potrebovalo nejakú poriadnu značku ako soľ, keďže na rozdiel od Česka nemá Costa Coffee ale iba dve no name kaviarne.

8 myšlienok na “Naglreiter a Burger King sa chystajú do centra Bratislavy

  1. Ja viem, ze zacinam posobit negativne, ale to KFC bolo tak sialene hrozne, ze za nim asi smutno nikomu nie je. Uzke, tmave, prekurene, s podivnym zapachom. Hroza! Cokolvek by bolo lepsie, ale Naglreiter je priam bomba! :)
    Jedine, co by som ocenil viac, by bol dalsi Subway.

    Páči sa mi

    1. Co na tom bolo hrozne? Akurat prizemie bolo tmave, ale ved tam aj tak nikto nejedol, vsetci boli hore… praveze to bolo najlepsie KFC po Relaxe (ale ten je od ruky)..

      Páči sa mi

      1. KFC na Obchodnej bolo už od začiatku stratené, po vynovení Mc Donald’s s Mc Café by asi ťažko konkurovalo, navyše kvôli nízkej návštevnosti tam nemali už predpripravenú kuracinu, takže sa dosť dlho čakalo na jedlo. Firma Queensway si za zánik prvej pobočky KFC a Pizza Hut môže sama.

        Páči sa mi

  2. v inom blogu je kritika rozmazaných fotiek na webe tej spoločnosti, čo predáva kukuricu do pohára. Myslím, že táto vaša fotka tu dnes je podobná. To sa fakt nedalo odfotiť lepšie ?

    Páči sa mi

      1. no možno to oni tiež tak narýchlo fotili… ja viem, že to je asi fotka z mobilu fotená narýchlo a nenápadne. :-)

        Páči sa mi

Pridaj komentár