Pizza Mizza v Dunajskej Strede skončila. Firma zásadne prehodnocuje pravidlá expanzie

Nešťastné OC Max v Dunajskej Strede má ďalší zrušený obchod. Centrum je na to zvyknuté, no nie končiaci nájomca. Pizza Mizza dosiaľ prevádzky len otvárala. Šéfa majiteľa licencie spoločnosti GastroNet Jozefa Šétaffyho sme sa spýtali, čo pre znamená prvé zatváranie pre rozvoj konceptu Pizza Mizza a expanziu do miest okolo 20-tisíc obyvateľov.

Pizza Mizza v Dunajskej Strede v OC Max po zatvorení

 

Prečo musel držiteľ licencie zatvárať?

Reštaurácia Pizza Mizza v obchodnom centre MAX v Dunajskej Strede je zrušená definitívne. Nepodarilo sa nám vytvoriť ekonomické podmienky, ktoré by umožnili realizovať jej prevádzku na požadovanej úrovni a zároveň zabezpečiť jej rentabilitu. Hlavnou príčinou bol nedostatočný odbytový potenciál v záujmovom segmente zákazníkov, ktorí sú pre náš koncept rozhodujúci.

Čo to znamená pre rozvoj konceptu Pizza Mizza, prípadne pre jeho umiestnenie do miest okolo 20 tisíc obyvateľov?

Zásadne sme prehodnotili kritériá výberu lokalít, miest, regiónov a partnerov pre naše budúce prevádzky. Hľadáme zároveň možnosti, aby sme boli schopní v našich prevádzkach osloviť širší segment a väčší počet zákazníkov, najmä počas obedňajších hodín.

5 myšlienok na “Pizza Mizza v Dunajskej Strede skončila. Firma zásadne prehodnocuje pravidlá expanzie

  1. Ked zacnu ponukat obedove menu do 4€, tak sa s radostou stanem ich obednajsi zakaznik :)

    Tiez by mohli znovu zaviest nedelnajsiu zlavu, pri velkej rodine sa tam v nedelu oplatilo ist…

    Páči sa mi

  2. Ked zacnu ponukat obedove menu do 4€, tak sa s radostou stanem ich obednajsi zakaznik :)

    Tiez by mohli znovu zaviest nedelnajsiu zlavu, pri velkej rodine sa tam v nedelu oplatilo ist…

    Páči sa mi

    1. neviem ako v dunajskej ale v bratislave mali aj jedno aj druhe.. teraz obedove menu zdrazeli na 5 eur a nedelnu 10% zlavu zrusili a plosne o viac ako 10% zdrazeli vsetky jedla (myslim cely jedalny listok .. nie ze v nedelu o 10% drahsie :) ).. proste vysli zakaznikom v ustrety :)

      Páči sa mi

  3. “Hlavnou príčinou bol nedostatočný odbytový potenciál v záujmovom segmente zákazníkov, ktorí sú pre náš koncept rozhodujúci.” :-)))))))))))))))
    tak tuto vetu si musim zapamat. budem ju tiez pouzivat v nejakych rozhovorroch pre media. musel som asi minutu rozmyslat, co vlastne ten neapolec povedal. nechce byt radsej politikom?

    Páči sa mi

Pridaj komentár