Ráno v Zlatom bochníku

Pol dlhšom čase som sa po ceste do práce stavil v pekárni Zlatý bochník. Je to asi rok a pol, čo som sa neskrývaným nadšením podelil o objav zastrčený na sídlisku Trávniky v Ružinove. To je doba!

A ešte lepšie je, že v tejto pekárni majú stále plno. Aj dnešné ráno.

Ranná špička v pekárni Zlatý bochník. Krásny pohľad
Dnešná ponuka ochutených laté
Štrúdle a croissanty. Nemusia byť ani krásanty
Ranný výber sendvičov. Jeden z najkrajších pohľadov tohto charakteru v Bratislave
Zdá sa, že medzičasom získali nad domácimi koláčmi prevahu zákusky. Že by to tak chceli ľudia?
Ranné espresso. Stálo len euro a bolo poctivé!

Naopak, v centre Bratislavy má človek s raňajkami problém, podniky ich skôr obmedzujú. Zlatý bochník ponúka jasnú odpoveď. V centre nebývajú ľudia. A turisti sa naraňajkujú v hoteli.

Čakal som v rade asi tri minúty, skorší zákazník si totiž bral celú škatuľu. Ľudia raňajkovali koláče či sendviče s kávou, brali si chlebíky a pečivo so sebou domov na raňajky, celý priestor voňal. Krása! Skutočne by sa tento koncept neuživil na každom sídlisku?

6 myšlienok na “Ráno v Zlatom bochníku

  1. Ja som bola v Zlatom bochniku zrovna vcera na ranajky a rovno som aj ochutnala ich kremese. Boli absolutne skvele a mne nezostava nic ine, len sa tesim, ze to mam taky kusok od domu :)

    Páči sa mi

    1. Dopekané pečivo z mrazeného polotovaru a vydávajú sa za “pekárov” . Toto všetci jete, čo si tam kupujete pečivo. Zákusky sú ok, keďže sú dovezené… Takže všetci chrumkavého a hlavne čerstvého pečiva chtiví, nech sa páči papať výrobky z naozajstných pekární!!!

      Páči sa mi

Pridaj komentár