Na raňajkách v Subway Cubicon: Chutné, ale čo je tá biela hmota miesto omelety?

Ráno sme sa vybrali do prvého (no nie posledného!) bratislavského Subway v Cubicone. Ak nebývate v Mlynskej doline alebo v severozápadnej časti Bratislavy, dostať sa tam je riadna otrava. No už o ôsmej nemal Subway núdzu o zákazníkov. Síce stoličky sme si museli zo stolov zložiť sami, no za nami čakali ďalší štyria ľudia.

Raňajkový sendvič stál podľa tabule len 1,99 eur, čo sa skutočne oplatí. Nevedno prečo, omeletovo-klobásový sendvič s espressom stál pre zmenu 2,28 :) Skúsili sme omeletu so slaninou, i so syrom. Štandardnej kvalite sa nedalo nič vyčítať. Len naše zvedavé pohľady, ako vlastne robia tú omeletu, našli pomerne nelákavé biele flákoty v jednej z nádobiek na suroviny.Nevieme, čo a z čoho to bolo. No takto nevyzerá omeleta, ak si doma zmiešate dve vajíčka. Klobása bola tiež špecifickou zmesou korenených surovín, a nebolo to len mäso. No bola to chutná zmes :)


Možno vás bude zaujímať: Reťazce.sk majú špeciálnu Facebook Page s novikami slovenských fast-foodov. Kliknite na “Páči sa mi to” a buďte informovaní!
http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FNovinky-fastfoodov-na-Slovensku%2F126416950750929&width=292&colorscheme=dark&connections=0&stream=false&header=false&height=62


Všetky naše fotografie: Ako sme raňajkovali v Subway Cubicon

V slideshow nájdete aj obrázky nových prevádzok v stále poloprázdnom centre Cubicon: už otvorenej Café Moccabess a už zariadenej obrovskej zmrzlinárne

Ak vás obrázok zaujme, zväčšíte ho kliknutím cez CTRL

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Inak, dozvedieť sa o tom, že v Cubicone majú raňajky, to chce detektívny talent. Návštevníkmi tohto reťazca sú skôr mladí ľudia, a tí využívajú internet. No na základných miestach, kde by ste čakali informácie o existencii raňajkovej ponuky,  nehovoriac o menu, nič nenájdete. Mlčí oficiálny web, mlčí Facebook Fan Page Subway Slovensko.

8 myšlienok na “Na raňajkách v Subway Cubicon: Chutné, ale čo je tá biela hmota miesto omelety?

    1. Už len keď si pozrieť domovský web Subway zbadáš, že tá značka si na internete príliš nezakladá. Každý franchisant si môže urobiť vlastný web, málokedy existuje jednotný pre jedno teritórium. V Česku je to napríklad hrôza – niektoré prevádzky ani web nemajú. Dobrým príkladom je UK. No a podľa info na Subway Slovensko FB Page budeme skôr tým pozitívnejším príkladom, chystá sa jednotný web pre SK prevádzky.

      Páči sa mi

  1. Subway je slovenské pomery drahý, malý a k tomu vedú ho nesprávni ľudia…najmä v BA! Robil som v Subway a ta hygiena len na oko a nechcem radsej vediet ako v skutocnosti je v Cubicone. Esteze je to od ruky. Konecne v Auparku bude lepsi priestor!

    Páči sa mi

    1. 1.Vytrvale tu niektorí kverulantskí jedáci fast foodov, ktorí majú hlboko do vrecka píšu o drahote v slovenskej sieti Subway. Prišiel som na to, že nemá vôbec zmysel sa zapájať do tejto debaty a omielať stále to isté. Uz len na okraj: Subway nie sú staničné hranolky na indulone ani parok v rožku. Vážení diváci, pokiaľ ste boli ďalej než za Bergom, určite ste si všimli, koľko stojí Subway napr. v Kabule, ale ostaňme bližšie: V Zurichu na Sihlstrasse stoji napr. meatball marinara footlong (30 cm) 15,40 Fr,polovičná porcia (15 cm 9,60 Fr.). Pokiaľ niekomu nestačí 30cm sendvič na posedenie (co pocujem 1.x), može si zaist do eat eat as you can a napchat sa tam do prasknutia za 20 Eur a ako pravý slovák, nabrať si aj do igelitky.

      2. Pokiaľ Operator1 pracoval v Subway mimo SK, asi nemal dobrého managera, ktorý by ho popreháňal za pošlapanú dlážku alebo špinu za usami. Subway si na dodržiavanie noriem čistoty a skladovanie potravín potrpí viac než tety z hygieny slovenskej, ktoré híkajú nad ordnungom každej prevádzky (aspoň na Slovensku).

      .

      Páči sa mi

  2. Hrdime sa niecim na co nemame! chceme desiatky znaciek fast foodu, ale zabudame na normalne stravovanie! vsetky stare zname znacky a teraz Subway…su to aj tak len obycejne zmrazene bagety vybrane na rychlo z mrazaku a akoze cesrtva zelenina! Netvarme sa ze v Subway je hygiena to prvorade! su to prachy od tych ktory sa daju nahovorit na take bagetky!!!

    Páči sa mi

Pridaj komentár