Keď tento rok rozbiehať nejaký biznis, tak aký? Americký časopis pre manažérov INC hovorí o mnohých prílžitostiach. Medzi ne patria – pekárne. A to v širokom zmysle slova – pekárničky, predajne baglov, koláčov. Podľa INC sú ľudia ochotní platiť viac za dobré potraviny, zvlášť z kvalitných (lokálnych) surovín a dávkou kreativity.
Aj keď Amerika je desaťročia ďaleko, pre globalizáciu niektoré segmenty trhu v približovaní náskok. Už teraz ja na Slovensku pribúda jedna kvalitná pekáreň s investíciou do špeciálnych pekárenských produktov, kvalitnej kávy (aj take-out, samozrejme :) a kvalitného interiérového dizajnu obchodov. Do toho, Naglreiter, Bagel & Coffee Story, Zlatý Bochník, Sirotka, a možno aj Emporio Bakery & Coffee! A možno je ich aj viac, len o nich nevieme.
Napr. pekaren Bageta ( http://www.bageta.eu ). V poslednej dobe otvara nove prevadzky aj mimo Pezinka
Páči sa miPáči sa mi
Ja rád nakupujem v prevádzkach PENAM, napríklad v Trnave na Hlavnej ulici v Centre
Páči sa miPáči sa mi