Takto vyzerá prvé slovenské Nordsee

Logo NordseeUž s trošku opadnutým nadšením sme prvé slovenské Nordsee navštívili aj po druhýkrát. Keďže svoj vlastný web stále nemá a stránka Avionu ho statočne ignoruje, prinášame vám prvé fotografie my. Síce z mobilu, ale sú. Nech sa páči.

Naša lokalizovaná verzia  Nordsee postráda lesk, ktorý majú napríklad prevádzky v Rakúsku. Dojem plného pultu čerstvých dobrôt, lákavo navŕšených na kôpkach ľadu sa pobočka v Avione ani neusilovala vytvoriť. Z bočnej strany na nás vykúkalo niekoľko už napohľad trochu odstátych šalátov a okoraný puding. Šalát s krevetami, ktorý sme chceli pôvodne ochutnať, nemali vôbec.

Hlavnému pultu dominuje niekoľko druhov ponúkaných rýb, neveľmi vábne naskladaných na tanieroch, a nádoby s prílohami či omáčkami. Širšia dnes bola ponuka bagetiek a sendvičov. Pribudol aj včera kritizovaný losos.

Prevádzka Nordsee v Avione

Čo sa však nezmenilo je obsluha. Napriek tomu, že v prevádzke sa hmýrilo asi šesť ľudí, naďalej pôsobili akosi liknavo a málo angažovane. Predavačka netušila čo vlastne zákazníkom ponúka a s ďalšími členkami personálu hodnú chvíľu analyzovala, čo je vlastne ktorá ryba zač. Nič netušila ani o prílohách či omáčkach, ktorú sme dostali až po upozornení.

Tentokrát sme vyskúšali grilovaného pangasiusa (5,95 eur) s anglickou zeleninou (1,50 eur) a filé so zubáča (6,95 eur) s pečenými zemiakmi (1,50 eur) a holandskou omáčkou. Zapili sme to fľaškovým džúsom Cappy (0,90 eur) a ako dezert sme dnes vyskúšali čokoládový puding s vanilkovým krémom (1,50 eur).  Domov sme si ešte nechali zabaliť trojuholník s údeným lososom (2,99 eur).

Predajný pult prevádzky Nordsee v Avione

Jedlu možno iba máločo vytknúť, na tanieri však porcie bez oblohy a estetickej úpravy pôsobia akosi chudobne. Ceny našinca vskutku ohromia, obzvlášť keď ide o fast food a nie reštauráciu, kde si za podobné peniaze možno vychutnať lepšie jedlo a v príjemnejšom prostredí, než ponúka miestny food court. Aj maličké plnené bagetky za v prepočte asi sto korún sú už na hranici únosnosti.

Nordsee však každopádne pomáha vyplniť jednu z množštva čiernych dier v segmente rýchleho občerstevnia na Slovensku. Na ceste sú v Bratislave aj ďalšie dve prevádzky v obytnom komplexe Tri veže a v nákupnej pasáži Apollo Business Centrum.

Ponuka bagiet a sendvičov v Nordsee v Avione

Ponuka šalátov a dezertov v Nordsee v Avione

Lososový trojuholník z Nordsee

9 myšlienok na “Takto vyzerá prvé slovenské Nordsee

  1. Pôvodne ma napadlo, že by som tam skúsila poslať žiadosť na inzerát voľného pracovného miesta obsluhy, ale po prečítaní tohto tu už ma akosi prešla chuť. Možno nemajú web stránku, lebo by tam nemali čo odfotiť, čo ponúknuť… Žiadna sláva.

    Páči sa mi

  2. O Nordsee môže také blbosti písať len taký človek čo v živote nič nedokázal a nič sa nepokúsil dokázať.Určite sa tam ešte nebol ani najesť lebo nato nemá keď nič poriadne nerobí nemôže nato ani zarobiť aby sa tam mohol stravovať.

    Páči sa mi

  3. ..staci ist do Viedne, tam je NS o niecom inom..plne pulty poriadny vyber a zopovedajuce ceny, tu je to ako keby vylozili to co zostalo vo viedni po celom dni.., fakt tie tri druhy jedla..klasika pre Slovensko – druha trieda

    Páči sa mi

  4. No ja som chcela iba tolko mala som na nordsse iny nazor ale zmenila som ho ked som prisla na obed do nordsee do apolla bc.2 je to tam inaksie ako v avione a ina obsluha maju tam kajsie ako v avione lepsie ryby .Obsluha je vyborna. je to tam ako restavracia na urovni len tie ceny by mohli trosku dat mensie.A este k obsluhe vydeli ste baby toho chalana co pracuje v appole joj myli ochotny este mu to moc dobre nejde lbo tam neni dlho ale baby ako vyzera je na roztrhanie hned by som si dala povedat keby chcel mam taky pocit ze sa vola mato alebo niejak tak.Strasne sa mi paci . A inaksie nepiste take hluposti a nemilte si to s avionom ten kto chody do avionu prestante a radsej pridte do apola fak vam to hovorym .

    Páči sa mi

  5. Avion je fakt otras! Som gurman to nepopieram, za dobre jedlo rad platim. Nie prilis casto vyuzivam fast-foody, ale Nordsee je naozaj moj najoblubenejsi. Roky chodim aj zo zenou do Viedne, dost casto skoncime po nakupoch hladny na Kartner Strasse v Nordsee su tam dva, jeden zhora od divaldla druhy dole pod Stefans domom. No po tom co som zjedol v Avione ma presla chut na Nordsee globalne! Obsluha, vizual pobocky, vizual jedla, dlhe rady a neprimerane hrozne sedenie. OTRAS!

    Páči sa mi

Pridaj komentár