Polonahé Hooters Girls prídu aj na Slovensko

Logo HootersNa Slovensko sa chystá ďalšia medzinárodná sieť reštaurácií. Americká spoločnosť Hooters of America rozšírila svoju licenciu na reštaurácie Hooters aj na Českú a Slovenskú republiku. Jej majiteľom sa v oboch krajinách stala česká spoločnosť Na Zdravi Ventures.

Prvú reštauráciu Hooters chce firma podľa tlačovej správy otvoriť koncom tohto roku v Prahe, celkovo by ich malo v Česku a na Slovensku vzniknúť minimálne šesť.

„Koncepcia Hooters jedinečným spôsobom vyplnila existujúcu medzeru na trhu a som si istý, že v strednej Európe bude rovnako úspešná ako v Spojených štátoch amerických a v ostatných kútoch sveta,“ povedal J. Steven Parker, výkonný riaditeľ spoločnosti Na Zdravi Ventures. „Obyvatelia týchto dvoch krajín si radi a často vyjdú s priateľmi za dobrým jedlom a zábavou a Hooters do tejto kultúry perfektne zapadne. Sme presvedčení, že Česko a Slovensko sú výborné trhy a že práve toto je ten správny čas na predstavenie značky Hooters,“ dodal.

Interiér reštaurácie Hooters

Reštaurácie Hooters sú typické snahou o vytvorenie atmosféry plážového baru, pričom o obsluhu zákazníkov sa tu starajú polonahé, typicky americké roztlieskavačky. Orientujú sa najmä na mladšiu cieľovú skupinu mužov. V jedálnom lístku si zakladajú najmä na svojich kuracích krídelkách Hooters, ponúkajú však aj hamburgery a iné sendviče, steaky, jedlá z morských plodov či šaláty a z nápojov najmä pivo.

Logo Na Zdravi VenturesPrvá reštaurácia Hooters bola otvorená v roku 1983 v meste Clearwater na Floride. Dnes spoločnosť Hooters of America vlastní vyše 450 reštaurácií v 43 štátoch USA a v 26 krajinách celého sveta. Okrem Českej republiky a Slovenska Hooters do konca roka 2009 plánuje otvoriť svoje reštaurácie ešte v ďalších štyroch nových krajinách: v Ekvádore, Japonsku, na Taiwane a na ostrove Guam.

Lokálny držiteľ licencie Na Zdravi Ventures vznikol v roku 2008, firmu založili šiesti americkí a dvaja českí partneri.

Jedna myšlienka na “Polonahé Hooters Girls prídu aj na Slovensko

Pridaj komentár