Subway Národná Žilina robí všetko možné aj nemožné

Národná ulica v Žiline nemá veľa prominentných nájomcov, tí su zväčša sústredení inde o pár krokov ďalej v Mirage alebo Auparku. Jeden sa tu však nájde – Subway. Nikdy sme tam nevideli okrem obsluhy človeka. A ak, tak možno jedného. Možno sme prišli v zlom čase, ak by bolo zle, majiteľ by to zabalil.

Subway Národná Žilina ponúka aj internetové pripojenie

 

Snaha zaujať, predať a vyťažiť z miesta a licencie, tá majiteľovi nechýba. Nedávno sme vás informovali, ako vyslal brigádnikov s transparentmi, ktorí pozývali na “sub dňa”, vo vnútri má množstvo časopisov na čítanie, nechýbajú ti chipsy Lays, ktoré z neznámych dôvodov niektoré prevádzky nemajú “pretože to nemajú ani inde na Slovensku, to ste videli asi v zahraničí”. Má tu dokonca hračky pre deti, spoločenské hry a v rohu počítač s internetom. To je už vážne Národný Subway :) Majiteľ robí všetko, čo sa dá, pokiaľ to licencia vyslovene nezakazuje.

8 myšlienok na “Subway Národná Žilina robí všetko možné aj nemožné

  1. Subway na Narodnej je super, chodim tam casto a vzdy je tam dost ludi. Maju strasne milu obsluhu a chuti to tam omnoho lepsie ako napriklad v Auparku. Je to tam super.

    Páči sa mi

  2. pripajam sa k nazoru ze toto je urcite lepsi subway ako v auparku v ZA a celkovo je to asi najlepsi aky som videl mila obsluha individualne skladanie sendvicov a kazdemu zakaznikovi sa venuje jedna obsluha a to ze tam ludia nechodia by som netvrdil nejeden krat som tam vystal dost dlhu radu 

    Páči sa mi

  3. Suhlas s Robi9 a s Marikou, obsluha je jednoznacne naj, tam je vidno ze zakaznik je najdolezitejsi, mali by sa ucit vsetky restauracie od nich. Davam palec hore nad Subwayom na Narodnej. Paci sa mi docapovanie napoja zdrarma.  A tiez si tam vzdy odstojim radu, ale ide to dost rychlo.  V Subway v Auparku to je jedna velka katastrofa, sklamanie.  

    Páči sa mi

  4. drzim palce, naozaj snaha, ktora si zasluzi pochvalu.
    apropo, nechapem, co je katastroficke na SW v auparku? toto pocujem 1x: vie mi to libor vysvetlit? moze byt konkretnejsi?

    Páči sa mi

    1. Skus si porovnat kvalitu a cerstvost sendvicov a kolacikov. Hned pochopis. A to nehovoriac o neustalom napise na napojoch “nefunguje”(=nemame) a aj ostatnom tovare.
      No najviac ma v auparku vsak vytyca,ze ked uz tam pridem tak si ma aj niekolko minut nikto nevsima a kurcata stihnu vybavit aj dvoch ludi kym v subway vobec niekto vylezie zo zadu,pricom taketo daco sa mi este na Narodnej nestalo.
      PS pre autora clanku: Pan Radoslav,trosku mi unikla pointa clanku,ci nastal uhorkova sezona v centre sveta(Bratislava) a konecne ste prisli na to,ze vyborne restiky su aj inde? Ale kedze sa nejedna o Blavu tak je tazke napisat,ze sa jedna o najkrajsiu a najlepsiu restiku subway u nas?

      Páči sa mi

Pridaj komentár