Slovenskí zmrzlinári vedia, ako odpudiť zákazníka

Takto púta na svoju zmrzlinu prevádzka v absolútnom centre Hlavného mesta. Mesta, v ktorom je najviac turistov z celej krajiny. Uvedomuje si majiteľ, že má v rukách jedno z najlepších miest na zmrzlináreň v krajine? Ak by si to uvedomil každý bratislavský obchodník, to by boli služby!

Anti-pútač zmrzliny na Kamennom námestí

Možno si spomínate na náš povzdych nad slovenskými zmrzlinármi. Nielen kvalita a kvantita zmrzliny, ale aj prezentácia je problém. Už len ten pútač.

Zdá sa, akoby prášky na zmrzlinu u nás dodávali dve firmy – jedna dodáva pútač s nápisom “pravá talianska zmrzlina vlastnej výroby”, druhá ten s nápisom “Cookies”. A tak kdekoľvek na Slovensko prídete, víta vás presne to isté. A vo vnútri zmrzlina presne tej istej podpriemernej kvality. To žiadneho zo zmrzlinárov nenapadne, keď ten dodaný pútač vykladajú na chodník? A navyše, keď je ten pútač po rokoch používania skôr odpudzovač?

4 myšlienky na “Slovenskí zmrzlinári vedia, ako odpudiť zákazníka

  1. Mne sa skor paci ten nadpis “BEZVAJECNA zmrzlina” :)
    Z toho sa robila prca este pred 10 rokmi, ze to sa po dedinskych zmrzlinarnach pisalo, ze “bezvajecna” zmrzlina. A obcania mali z toho radost, ze si aj zrmzku dali, a aj nieco pre svoje zdravie si spravili.
    Ale v zasade zmrzlina bola VZDY bezvajecna. Rovnako by sa mohlo pisat “bezmäsita zmrzlina”.

    A ja som si myslel, ze to je uz nenavratne prec…

    Páči sa mi

  2. Ked niekto chce dobru zmrzlinu jednonoznacne nie od Albancov a Makedoncov po prve higiena je otrasna do zmrzliny davaju len esencie a ziadne pasty o talianskych vyrobcov ale len tie ich chemikalie bohuzial ty pastiery Makedonsky drzo vytlacili nasich zmrzlinarov co sa im nepodarilo nikde len na Slovensku do konca aj Horvati ich nepustili medzi nich.
    Gabriel

    Páči sa mi

Pridaj komentár