Shtoor, aký veľký koláčik vlastne nadeľuješ k espressu?

Keď Shtoor na sklonku minulého leta otváral, ako jeden z prvých v Bratislave začal piecť ku káve vlastné “biskotti”. Boli macaté, plné hrozienok a bielej čokolády. Zmenšili sa na jeseň, keď ich začal balené predávať samostatne. Veľmi sme sa potešili, že sa pri jednej z našich návštev zväčšili na pôvodnú veľkosť. Post na našom Facebook.com/Retazce skončil dúfaním, že natrvalo.

Koláčik ku káve, variant veľký :)

A dnes ráno? Opäť “omrvinkový” variant.

Koláčik ku káve, variant malý :(

Prečo násobok za tú istú cenu, navyše bez hrozienok?

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s