Taco Rey: Stále máme chuť rásť a zlepšovať sa

Logo Taco ReyChceme a máme chuť rásť. Otvorenie ďalších prevádzok naberá jasnejšie kontúry. Jeden z majiteľov slovenskej “mexican take-out restaurant” Taco Rey Martin Bálint hovoril o plánoch so zdanlivo stojacim “reťazcom” o jednej predajni. V komentári pod postom Zachráni sa Taco Rey? na tomto blogu povedal viac o aktuálnej situácii a ambíciách.

“Prehnané” podľa neho počiatočné ambície neboli, len sa museli prispôsobiť ekonomickej realite. “Menučková stratégia” je podľa neho spôsob, ako oživiť ponuku. Rozširuje sa aj stabilné menu: pre ľudí, čo žijú zdravým životným štýlom, či vegetariánov sú v ponuke viaceré druhy úprav zeleniny.  Cieľom Taco Rey podľa neho nie je odradiť divokou ponukou mexickej kuchyne, ale ponúknuť zdravú a chutnú alternatívu pre každý deň.

Bálint hovoril aj o plánoch so zanedbanou webstránkou: testuje sa donáškový systém pre Bratislavu.

Celý komentár Martina Bálinta o plánoch a situácii Taco Rey pod postom Zachráni sa Taco Rey?

One comment

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s